Pozitivne afirmacije za svaki dan!

Afirmacije su jedan od najmoćnijih i najkorisnijih alata koje možemo primijeniti na svim poljima našega života. Bilo da se radi o vezi, prijateljstvu, poslu, zdravlju, ljubavi ili samo o dobrom raspoloženju.

Afirmacije su jednostavne, pozitivne rečenice, izgovorene u sadašnjem vremenu. Kao i za sve, i za rezultat izgovaranja afirmacija potrebno je vrijeme. Ništa se ne događa preko noći. Zamislite to kao kada posijete sjeme u zemlju, njegujući ga i zalijevajući, iz njega će polako niknuti biljka kojoj treba puno ljubavi i pažnje da bi narasla čvrsta i jaka.

Afirmacije možete izgovarati kada god poželite. Ovisno o potrebi i želji možete ih izgovarati navečer prije spavanja, ujutro pred ogledalom (izuzetno su moćne pred ogledalom!), u mislima dok vozite auto, dok radite, šetate, pospremate kuću ili odmarate. Što više i češće ih izgovarate to će one biti brže i efikasnije.

Uživajte u lakoći promjene!

Škrinjica pozitivnih misli – afirmacijske kartice

99 inspirativnih afirmacijskih kartica osmišljenih da Vam pomognu odabrati upravo one misli i riječi uz koje ćete se osjećati bolje, potpunije i sigurnije te uživati u lakoći promjene. Potražite inspiraciju i čaroliju u divnim afirmacijama iz Škrinjice, a neke od njih pogledajte u nastavku.

Saznajte više:  “Škrinjica pozitivnih misli”

Želite li naučiti koliko su afirmacije doista moćne i kako pomoću njih postati najbolja verzija sebe i kreirati život o kojem ste oduvijek sanjali posjetite stranicu Heal Your Life radionice

Nedavne objave

Odgovori