Louise Hay – Heal Your Life

Louise HayLouise L. Hay je jedna od najpopularnijih autorica knjiga samopomoći i najprodavanija autorica u povijesti kao i utemeljiteljica pokreta samo-pomoći. Po filozofiji Louise Hay, voljeti sebe i voljeti druge jedan je od najvažnijih zadataka dok smo na ovom planetu, a iscjeljenje pojedinca vodi ka iscjeljenju cijele planete.

Knjiga Kako iscijeliti duh i tijelo

Autorica je bestsellera „Kako iscijeliti duh i tijelo“ kojeg je izdala 1988. godine, a knjiga je do danas prevedena na 25 različitih jezika, a njena filozofija primjenjuje se u 33 zemlje svijeta.

Louise L. Hay je putem svojih inspirativnih predavanja i knjiga i putem pozitivne filozofije nadahnula milione ljudi diljem svijeta koje je na taj način poučila kreiranju više onoga dobroga što trenutno imaju, da prepoznaju svoja ograničavajuća uvjerenja, promijene ih te postignu uspjeh i obilje na svim životnim razinama i na svim nivoima postojanja (duhovni rast i razvoj, intimne veze, posao, novac i još mnogo toga).

Osnivač je i vlasnik Hay House izdavačke kuće koja objavljuje knjige, audio i video materijale najznačajnih autora tematike osobnog razvoja. Detalje o njenom djelovanju možete potražiti na sljedećim stranicama:

www.louisehay.com 

www.healyourlife.com 

www.healyourlifeworkshops.com

www.hayhouse.com

“Vi ste pokretač u ovome svijetu! Dobit ćete sve što odaberete misliti. U ovom trenutku počinje novi život. Svaki trenutak može biti i novi početak. Zato, pustimo da ovaj trenutak odmah i ovdje bude početak za vas. Od sada počinje promjena.” Louise Hay

 

Heal Your Life® radionice

Više o radionicama po filozofiji Louise L. Hay pogledajte ovdje: Heal Your Life radionice

Nedavne objave

Odgovori