Life Coach – individualno savjetovanje

Life Coach će vam pomoći poboljšati privatne i poslovne odnose, bolje se nositi sa stresom i stresnim situacijama, postati cjelovitija, sretnija i ispunjenija osoba. Riječ je o individualnom savjetovanju za osobni rast i razvoj koji će vam pomoći zauzeti se za sebe, pronaći svoj unutrašnji mir te ostvariti svoje životne ciljeve, želje i snove.

Teme koje vi odaberete

Radimo na temama koje vi odaberete koristeći pri tom priznate i licencirane coaching tehnike odabirući upravo onu koja je za vas najbolja i najučinkovitija. Life Coach će vam kroz razgovor pomoći da otkrijete svoje osjećaje, blokade, uvjerenja i obrasce ponašanja koji vas sputavaju u životu i zbog kojih ne možete ostvariti svoje ciljeve. Zajedno učimo kako učiniti promjenu te promijeniti stara negativna uvjerenja, misli i osjećaje u nova i pozitivna koje će vas voditi prema boljem, sretnijem i ispunjenom životu.

Kroz razgovor pomažem vam da osvijestite i na jednostavan način otpustite i razriješite stara uvjerenja i blokade te aktivirate one resurse i osjećaje u sebi koji će vam pomoći da budete sretni, zadovoljni, zdravi i cjeloviti.

Sve kreće od nas samih

Život je vrlo jednostavan. Što dajemo, to dobivamo. Vjerujem da smo sami odgovorni za svako iskustvo u svom životu, kako ono najbolje tako i ono najgore. Ne zaboravite da ste vi kreatori svojih misli, bile one pozitivne ili negativne. Upravo vaše misli određuju kako će izgledati vaš dan, tjedan, mjesec i godina, i na kraju čitav naš život. Svi u sebi imamo sve što nam je potrebno da budemo sretni i živimo sreću u ovom trenutku.

Sve kreće od nas samih, od naših misli i osjećaja. Kada naučimo kako promijeniti misli možemo mijenjati sve, od odnosa prema sebi samima, do odnosa prema drugima. Život jednostavno kreće na bolje na svim segmentima i zaista djeluje. Svatko od nas stvara svoja iskustva svojim mislima i svojim riječima, a misli možemo uvijek mijenjati.

 

Individualno savjetovanje – dogovorite termin!

Razgovor sa Life Coachom moguće je organizirati i putem Skype-a, kao i u vašem domu. Cijena jednog termina je 300kn.

Za dogovor termina i za sva dodatna pitanja obratite se na mail info@lakoca-zivljenja.hr ili nazovite broj 098 352 822 (Mirjana).

Nedavne objave

Odgovori