O meni

Mirjana Petković

Najljepše i najvažnije što sam naučila na svom Putu kroz život je voljeti i prihvaćati sebe u svakom segmentu života i da je rad na sebi jedno predivno cjeloživotno učenje. Moja životna svrha je nesebično dijeljenje stečenih znanja, iskustava i pozitivne energije koji omogućavaju osobni rast i razvoj, stvaranje više vrijednosti i razvijanje kolektivne svijesti svijeta u kojem živimo.

Želim potaknuti ljude oko sebe na pozitivne promjene, da se povežu sa sobom i sa kreiranjem svoje vlastite stvarnosti, sa ljubavlju, srećom i obiljem. Da izađu iz svojih okvira, da se uzdignu iznad svojih uvjerenja, da prihvate odgovornost za sebe i za svoj život, da pozitivno razmišljaju, da slušaju svoje srce, da zavole sebe i žive svoju životnu Strast i Svrhu i poučiti ih da SVE je moguće.

Licencirani sam Life Coach, Heal Your Life Teacher, Wingwave Coach, Relax Kids Coach, Učiteljica Autogenog treninga, NLP Master, Theta Healing Practitioner, Shamballa Practitioner i Obiteljski Aromaterapeut. Kroz radionice i individualni rad primjenjujem licencirane tehnike i coaching metode:

U radu sa klijentima primjenjujem etička načela odgovornosti, povjerljivosti i stručnosti za najvišu dobrobit klijenta. Možete me pratiti i na Facebooku i čitati moj inspirativni blog na stranicama magazina Journal.

Veselim se učenju, druženju i zajedničkom stvaranju novog, boljeg i sretnijeg svijeta!

S ljubavlju i zahvalnošću,
Mirjana

Heal Your Life - Louise L. HayTheta HealingWingwaveNLPHANLPDVNLPInternational Association of Coaching-InstitutesInternational Association of NLP Institutes

Nedavne objave