Heal Your Life® (HYL) radionice

heal your life radioniceUkoliko ste donijeli odluku za promjenom u svom životu na način da želite raditi na svom osobnom rastu i razvoju, a ne znate odakle početi, Heal Your Life® (HYL) radionice su idealan početak.

Osnovna načela filozofije Louise L. Hay

Ono što vjerujemo o sebi i životu postaje naša istina i kreira našu stvarnost, da smo sami odgovorni za sve u našim životima, i za ono dobro i za ono loše, da svaka naša misao, izgovorena riječ i emocija kreiraju naša iskustva te da možemo promijeniti naše misli, a time i našu stvarnost u bilo kojem trenutku i sa bilo koje točke polazišta.

Najčešće životne prepreke

Usmjeravanje energije i pažnje na okrivljavanje situacija i ljudi iz prošlosti, na okolinu i sve one situacije koje koristimo kao razloge neuspjeha najčešće su prepreke na putu prema životu kakvog želimo živjeti. Jedino kada naučimo kako pronaći izlaz iz svijeta okrivljavanja, ljutnje i zamjeranja, možemo odabrati misliti pozitivno i u svoj život uvesti harmoniju i mir te stvoriti novu sliku vlastite stvarnosti.

Naše misli kreiraju naš život

Svaka misao koju pomislimo i svaka riječ koju izgovorimo kreira vaš život i vašu stvarnost. Samo o vama ovisi što ćete učiniti sa svojim životom i da li ćete odabrati misliti i živjeti po starim obrascima koje svakodnevno odabirete, pod utjecajem ljudi, događaja i situacija koje su vas i dovele do priče u kojoj se trenutno nalazite ili ćete odlučiti promijeniti misli, zavoljeti sebe i raditi na sebi i na taj način kreirati svoju novu priču ispunjenu ljubavlju, pažnjom, obiljem, srećom i uspjehom.

Heal Your Life® radionice

Putem HYL® radionica možete na jednostavan način naučiti promijeniti svoje misli, zavoljeti sebe i kreirati život kakav zaslužujete.

HYL® radionice su tematske, a ovisno o temi na svakoj radionici se rade vježbe, zadaci, meditacije i afirmacije. U međusobnoj interakciji polaznikaHYL učitelja zajednički rješavamo stara ograničavajuća uvjerenja, negativne misli i razne blokade. Pri tome učimo kako stvoriti, ostvariti i zadržati pozitivan odnos i misli u svemu što poželimo na svim životnim poljima.

Za pokretanje Heal Your Life procesa potrebna je samo istinska želja i odluka za promjenom te koraci koji će omogućiti ostvarenje željene pozitivne promjene. HYL® radionice pomažu vam da prihvatite i zavolite sebe, da preuzmete odgovornost za sebe, da pozitivno razmišljate, da slušate svoje srce te da slijedite svoju životnu Strast i Svrhu. Shvatit ćete da ništa u životu nije slučajno i da je sve moguće.

Dobro došli u čaroban Heal Your Life® svijet gdje počinje vaša Promjena i vaša Nova Priča.

 

Raspored HYL® radionica

Pronađite radionicu upravo prema onom području života na kojem trenutno želite najviše poraditi: Raspored Heal Your Life® radionica

 

 

Nedavne objave
Comments
pingbacks / trackbacks

Odgovori