Razgovori s Anđelima

Radionica je kreirana za sve one koji se žele upoznati i povezati sa svojim osobnim Anđelom i naučiti kako s njim komunicirati kroz pitanja i odgovore, ali i signale i znakove kojima Anđeo potvrđuje svoju svevremensku prisutnost uz nas. Jednom kada naučite to postaje vaš trajni benefit i ostaje vam za cijeli život.

Radionica će vas također poučiti i kako zaželjeti i kako odaslati želju uz pomoć Anđela – od predavanja želje do promatranja kako se ona ostvaruje, kroz pomak od jedne godine gdje ćete kroz vizualizaciju otputovati u budućnost i promatrati svoj život.

Poklon Anđela

Nakon predavanja Anđelima tereta prošlosti i strahova od budućnosti, Anđeli vam daju poklon koji fizički osvještavate i kojeg nosite sa sobom na vašu radost i korištenje u svim budućim situacijama i potrebama.

Kako je svaka grupa posebna kao i želje i potrebe polaznika, na samoj radionici ćemo, uz pomoć Anđela, dogovoriti koja vježba bi bila najbolja za dobrobit cijele grupe.  Svi polaznici radionice dobivaju pisane materijale tako da mogu svaku vježbu ponavljati sami kad god to požele.

Ilona ErenRadionicu vodi Ilona Eren, majstor i učitelj Shamballa MDH i 13D, osnivačica i vlasnica Shamballa centra Hrvatska, sa dugogodišnjim iskustvom u radu s multidimenzionalnim tehnikama, radu sa Anđelima, Arhanđelima, Vilama i Elementalima. Sa Anđelima ima otvorenu komunikaciju od malena te prihvaća njihovu pomoć u svakodnevnom životu.
Svoj put je započela Reikiem i nastavlja učiti i prikupljati znanja iz raznih alternativnih/duhovnih domena. Nakon susreta sa Shamballom MDH i 13D, u kojem postiže majstorski i učiteljski nivo, otvara centar istog imena 2005. godine. Sloboda i praksa multidimenzionalnosti donose joj mogućnosti koje uspješno prenosi kroz individualne tretmane i tečajeve/radionice u svom centru; rad sa Uzašlim majstorima, gdje kanalizira poruke, tehnike i načine pomoći, grupne i individualne, putovanja u paralelne realnosti, iz kojih crpimo znanja, savjete i rješenja za trenutne probleme našeg ovozemaljskog života, zatim rad sa osobnim totemima, Anđelima, Vilama, ulaz u akaša zapise gdje imamo uvid u knjigu života u kojoj možemo učiniti preinake, sukladno sadašnjem napredku duše. Putovanje po dimenzijama gdje možemo spoznati pravu sliku jednote sa svime kroz bezuvjetnu ljubav prema sebi.

 

Prijave na radionicu “Manifestiranje s Anđelima”

Datum i vrijeme radionice: 28.07.2018., od 12-16h

Mjesto održavanja radionice: Centar Lakoća življenja, Kninski trg 11/2.kat, Vrbik, Zagreb

Cijena radionice: 350kn

Prijavite se na radionicu pomoću obrasca, a za više informacija pišite na info@lakoca-zivljenja.hr ili nazovite broj 098 352 822 (Mirjana)

Polja označena sa * su obavezna

Nedavne objave

Odgovori