Shamballa iscjeljivanje

Sustav multidimenzionalnog iscjeljivanja

Shamballa iscjeljivanje je put olakšanja do cjeline i slobode, ne tehnika. Radi se o samoosnaživanju kroz ljubav i o osnaživanju drugih kroz ljubav. Shamballa je ljubav bez uvjeta, osuđivanja i straha, kojom se pomaže postići cjelovitost. To je način življenja utemeljen na konceptu međupovezanosti koja predstavlja Život. Iako se poučava kao iscjeljivanje rukopolaganjem, puno je više od toga. To je iscjeljivanje Duše i zajednice. Iscjeljivanje ovdje definiramo kao razumijevanje svoje cjelovitosti, svog Duševnog/Božanskog/Prosvijetljenog Jastva (Više Ja/Ja Jesam). Tijekom tog procesa dolazi do iscjeljivanja tijela, uma i osjećaja. Ako se nalazite na svom duhovnom putu i željeli biste razviti svoju intuiciju, zanima vas Svjetlosni Rad i iscjeljivanje planete, Shamballa tad predstavlja izvrsnu pomoć.

Iscjeljenje na svim nivoima

Osim fizičkog tijela imamo i emocionalno, mentalno i mnoga druga spiritualna tijela. Svako od njih je više vibracije od prethodnog, fizičko tijelo je najgušće te stoga i najniže vibracije. Disbalans u ostalim tijelima viših vibracija prenosti se prema fizičkom tijelu gdje se manifestira kao bolest. Shamballa energija može nas iscijeliti na svim nivoima, u svim dimenzionalnim aspektima.

Energija koju zovemo Shamballa Multidimenzionalno Iscjeljivanje je Bezuvjetna ljubav i svjetlo iscjeljujuće energije Izvora, usmjerena kroz “dijamantno tijelo” kolektivne svjesnosti Uzašlih Majstora. Nivo energije koju možemo prihvatiti i upotrijebiti je sada viši nego ikada i nastavlja rasti kako mi rastemo u istinske Sebe.

Multidimenzionalno iscjeljivanje znači da nije primjenjivo samo u ovoj dimenziji koje smo svjesni u životu na Zemlji, već sadrži energije ljubavi i oblika mnogih dimenzija. Zato može biti upotrijebljeno u iscjeljivanju u svim dimenzijama. Shamballa je energija ljubavi i ne prepoznaje razliku u životnim i energetskim oblicima. Stoga se može upotrijebiti za iscjeljivanje i drugog osim ljudi. Ona ide kud je poslana dovodeći u ravnotežu neuravnoteženo, postavljajući neharmoniju u harmoniju, te bolest u cjelovitost i slobodu.

 

Dogovorite termin za Shamballa iscjeljivanje!

Za dogovor termina i za sva dodatna pitanja obratite se na mail info@lakoca-zivljenja.hr ili nazovite broj 098 352 822 (Mirjana).

Nedavne objave

Odgovori