ThetaHealing

ThetaHealing® tehnika je utemeljila i razvila američka intuitivna iscjeljiteljica Vianna Stiba, nakon što se 1995. godine iscijelila od raka bedrene kosti pri ćemu je primjenila na sebi  drevno znanje povezivanja s Energijom stvaranja.

“Budući da je tehnika Theta iscjeljivanja poučavana i zasnovana na Božanskoj bezuvjetnoj ljubavi vi ćete se osjećati ugodno i smireno dok je budete učili i iskusili je na sebi. Nakon što je naučite, uvidjet ćete da svatko ima intuitivne sposobnosti koje mogu dovesti do spontanog tjelesnog i emocionalnog iscjeljenja. Pomoći ćete sebi kao i svojim prijateljima i obitelji koristeći ovaj izvanredan proces.” Vianna Stibal

ThetaHealing® tehnika je meditavna i duhovna tehnika koja ne pripada niti jednom religijskom sustavu no poštuje ih sve. Uči i podučava ljude svih uvjerenje i pri tome omogućava da shvatimo da smo svi povezani sa zajedničkim Izvorom i da smo svi dio iste energije Stvaranja.

Jeste li se ikada zapitali zašto vam se stalno ponavljaju određene situacije u životu, bilo da se radi o odnosu s drugim ljudima, zdravlju ili financijama? Zašto reagirate upravo na ovaj, a ne na neki drugi način? Kako to da koliko god se trudite opet vam se čini da se samo vrtite u začaranom krugu? Odgovor  je u programima koji su duboko pohranjeni u vašoj podsvijesti, a koji su skup vaših iskustava, vjerovanja, uvjerenja, uspomena, trauma, genetskih otisaka, te kolektivne svijesti. ThetaHealing® tehnika vam omogućuje da te programe otkrijete i trenutačno promijenite.

Sve negativne emocije poput krivnje, ljutnje, mržnje, ogorčenosti, ljubomore, nezadovoljstva i straha prepreke su i blokade našem duhovnom rastu i razvoju. Oslobađanjem od programa koji su podloga takvim osjećajima i uvjerenjima, sve više izranja na površinu naša istinska priroda i svrha – priroda Božanske bezuvjetne ljubavi.

Postizanje theta stanje je potpuno prirodno i jednostavno, jer su to valovi koje mozak na prirodan način stvara u REM fazi sna.

Više o Vianni Stibal i ThetaHealing® tehnici pogledajte na www.thetahealing.com.

Nedavne objave

Odgovori