Vikend za žene “Povratite svoju snagu” – Opatija, 05.-07. svibnja 2017.

Pridružite se na prvom u nizu opuštajućih, a ujedno osnažujućih, Vikenda za žene pod nazivom “Povratite svoju snagu” koji će se održati 05.-07. svibnja 2017. godine u Opatiji.

Vikend za žene

Vikend za žene kreiran je kao retreat program na kojem ćete povratiti svoju snagu i probuditi ženu u sebi kroz satove joge, Heal Your Life radionice, meditacije, te wellness. Naš motivacijski i edukacijski tim pobrinut će se da se osjećate ugodno, opušteno i osnaženo na ovom čarobnom vikendu. Otkrijte svoju kreativnost, ženstvenost, unutarnju snagu, vodstvo i energiju života.

Za mjesto održavanja našeg prvog vikenda odabrali smo mjesto dobre energije, Villa Kapetanović u Opatiji, gdje ćete uživati u blagodatima i čarima predivnog hotela, u prirodi i mirisu mora uz Opatijsku obalu. Idealno mjesto za vaš odmor, za vrijeme koje ćete posvetiti sebi, te na trenutak pobjeći od stresa i svakodnevnih obaveza.

Vikend za žene

Opuštanje

Aranžman Vikenda za žene uključuje:

  • Heal Your Life radionice sa svim uključenim materijalima
  • Satove joge
  • Opuštanje i meditacije
  • Smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona
  • Korištenje wellness & SPA oaze (finska sauna, turska kupelj, jacuzzi za 8 osoba, tuš s efektom tropske kiše i tranquility soba s anatomski oblikovanim drvenim ležaljkama te opuštajućom muzikom)

Detaljni program, više informacija o voditeljicama ovog vikenda, cijena i upute za prijavu slijede u nastavku.

 

PROGRAM

PETAK 05.05.2017.

Od 18.00 Dolazak i smještaj u dvokrevetnim sobama

19:00 Dobrodošlica i upoznavanje s programom

20.00 Svečana večera

 SUBOTA 06.05.2017.

06:30 – 08:00 Jutarnja joga u prirodi

08:30 – 10:00 Doručak

10:00 – 12:00 Heal Your Life radionica “Promijenite misli i zavolite sebe”

12:00 – 13:00 Pauza za kavu, čaj, sok, kolače i voće

13:00 – 16:00 Heal Your Life radionica “Podignite vibraciju života”

16:00 – 18:00 Vrijeme za wellness i opuštanje

18:00 – 19:15 Popodnevna joga

20:00 Večera

NEDJELJA 07.05.2017.

06:30 08:00 Jutarnja joga u prirodi

08:30 – 10:00 Doručak

11:00 – 12:30 Meditacija “Povezivanje sa sobom”

12:30 – 14:30 Vrijeme za wellness i opuštanje

14:30 Ručak

Nakon ručka, odlazak kućama s novom energijom!

Predavači i teme

SANDRA RATKOVIĆ

Sandra Ratković

Kroz satove Vinyasa joge prilagođene svima, vježbe disanja Pranayama i vođeno opuštanje u Shavasani provest će vas Sandra Ratković, međunarodno certificirani učitelj joge i multistyle yoga teacher (RYT 200 Yoga Alliance). Njen joga put je započeo kao još jedna u nizu fizičkih aktivnosti, a tijekom života se bavila raznim aktivnostima od trčanja, tenisa do plesa.

“O jogi nisam puno znala, a moj prvi sat joge završio je tako da sam se kupala u znoju, pokušavajući pratiti pokrete ljudi oko sebe, no sa širokim osmijehom na licu. Spajanje daha i pokreta dalo je novu dimenziju mom uvidu u fizičku aktivnost. Redovitom joga praksom osim fizičkih promjena poput snage, gipkosti i balansa, zamijetila sam i promjene u svom životnom stilu. Loše životne navike počele su nestajati bez napora jer ih moje tijelo više nije prihvaćalo. Tada sam upisala školu za učitelje joge i jogijske profesionalce YogaPRO OM joge RTY 200 i uspješno je završila. Druženje s ljudima kojima je joga životni poziv potaknuo me da još više uronim u jogijsku praksu putem radionica svjetskih joga učitelja kao što su David Swenson, Meghan Currie i mnogi drugi.

“Joga je mnogo više od fizičke prakse. Prakticiranje asana je samo jedna komponenta ove predivne discipline koja se bavi meditacijom, disanjem (pranayama) i promicanjem zdravog života na svim razinama od prehrane pa do poimanja svijeta oko sebe. Iskusivši na svom tijelu terapeutska svojstva joge, upisala sam dvogodišnje školovanje za joga terapeuta u Sangha Om Yoga School. Zahvaljujući nastavku edukacije savladala sam predivnu vještinu tajlandske masaže čije dobrobiti su iskusili mnogi. Najljepši dar svakom učitelju joge su osmijesi u očima polaznika te zahvalnost koja ostaje nakon izgovorene riječi Namaste.”

 

MIRJANA PETKOVIĆ

Mirjana PetkovićHeal Your Life radionice pod nazivom “Promijenite svoje misli i zavolite sebe” i “Podignite vibraciju svog života” te Meditaciju vodit će Mirjana Petković, Heal Your Life® Teacher (po filozofiji Louise Hay), Life Coach, Relax Kids Coach, Wingwave coach, učiteljica Autogenog treninga, Theta Healing Praktičar i NLP Master.

Njena životna svrha je dijeljenje stečenih znanja i pozitivne energije koji omogućavaju osobni rast i razvoj, stvaranje više vrijednosti i razvijanje kolektivne svijesti svijeta u kojem živimo. Upravo iz tih razloga Mirjana je osnovala tvrtku Lakoća življenja putem koje, kroz radionice i individualni rad, primjenjuje licencirane tehnike i coaching metode. Mirjana potiče ljude na pozitivne promjene, da se povežu sa sobom, da slušaju svoje srce i žive svoju životnu Strast i Svrhu. Pri tome ih poučava kako je sve moguće. Kroz radionice osvijestit ćete svoje misli i koliko su važne u kreiranju života. Naučit ćete kako promjenom misli na jednostavan način podići vibraciju svog života i stvarati upravo ono što želite i zaslužujete.

„Ono najljepše i najvažnije što sam naučila na svom Putu kroz život je voljeti i prihvaćati sebe u svakom segmentu života i da je rad na sebi jedno predivno cjeloživotno učenje. Odaberite da sreća započne upravo sada i ovdje, na način kako vi sami želite i neka baš ovaj dan bude dan kada ćete započeti najbolji dio ostatka svog života. Ne zaboravite da se život ne događa vama, on se događa radi vas i da ste savršeni upravo ovakvi kakvi ste sada i ovdje. Veselim se svakom trenutku učenja, druženja i zajedničkog stvaranja novog, boljeg i sretnijeg svijeta!“

Poboljšajte svoj život na svim razinama svog postojanja i budite ono što zaslužujete biti – BOGINJA!

Prijava na Vikend za žene “Povratite svoju snagu”

Cijena cijelog aranžmana po osobi iznosi 1.590,00 kn, uz mogućnost plaćanja u dvije rate.

Prijavite se pomoću kontakt obrasca, a za sva dodatna pitanja slobodno se obratite na: info@lakoca-zivljenja.hr ili nazovite broj 098 352 822 (Mirjana).

 

Pogledajte kako nam je bilo i osjetite dašak čarolije sa našeg prvog Vikenda za žene!

Opatija
Dvorana Villa Kapetanović
HYL radionica
HYL radionica
HYL radionica1
HYL radionica Promijenitee misli i zavolite sebe
HYL radionica
HYL radioonica Podignite vibraciju života
Opatija
Volosko
Volosko
Yoga
Yoga
Yoga
Yoga
Opatija

 

Polja označena sa * su obavezna

Nedavne objave

Odgovori